Még mindig divat a festett cici: motorkiállítás a Hungexpón

2007.02.28. 19:40

Szerdán nyitotta meg kapuit a 6. Budapest Motor Kiállítás, amely a legnagyobb hazai kétkerekű seregszemlének számít.

Szerdától vasárnapig tart nyitva az idei Budapest Motor Kiállítás, amellyel párhuzamosan két másik rendezvény is megtekinthető a Hungexpón: a motoros seregszemle mellett helyett kapott még a 14. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás és a 12. Nemzetközi sport és életmód kiállítás is a kőbányai vásárváros területén. Ennek fényében ne csodálkozzon senki, ha az A pavilonban kiállított motorok között egy sereg vadásznak öltözött érdeklődő bolyong, de azon sem szabad megütközni, ha egy-egy elszánt tekintetű látogató nejlonszatyrából frissen beszerzett íjpuska vagy nindzsakard lóg ki.

A flinták, kések, horgászbotok, vadászfelszerelések és a kitömött nagyvadak a B, C és a 16-os pavilonban kaptak helyet, aki ezeken túlverekszi magát jó eséllyel a D pavilonba köt ki, ahol a sportszerárusok állnak készenlétben. Itt bicajok, fekvőpadok, taposógépek, masszírozós fotelek és szobai bumerángok kavalkádja térítheti el a bizonytalankodókat. A gyengeség legkisebb jelére szórólapot kapunk a kezünkbe egy kihagyhatatlan vásári ajánlattal megtoldva, ezért a legjobban akkor járunk, ha szemlesütve átvágunk az épületen és csatlakozunk az A pavilon látogatóihoz.

Forrás: [origo]A Hungexpo legnagyobb csarnokát idén csak a motorok és a motoros felszereléseket árusító cégek töltik ki, mintegy jelezve, hogy évről-évre egyre többen kapnak rá nálunk is a helyváltoztatás eme formájára. A legnagyobb standokat a nagy japán márkák építették, de nem kell félteni az európai vonalat sem, látványos módon tálalja motorjait a BMW, KTM, Ducati és a Piaggio-csoport hazai képviselete. A nagy nevek árnyékában évről-évre egyre több olyan stand is feltűnik amely a kínai, tajvani és koreai motoripar remekeit mutatja be. Az árérzékeny hazai piac a jelek szerint kedvező táptalaj a kissé furcsa nevű motorok számára, amelyek ránézésre úgy festenek, mint márkásabb társaik, ám árcédulájukon már egy sokkal barátibb szám található.

Forrás: [origo]A gyönyörűen kifényesített motorok között idén is szép számmal tűnnek fel dekoratív hölgyek falatnyi, vagy még annál is kevesebb ruhácskákban. A szép lány + motor árukapcsolás a legkülönbözőbb formában jelenik meg, ám a legnagyobb hatást idén is a reklámhordózónak használt festett keblek érik el. Ezek jelenlétét már messziről jelzik az alkalmi csoportosulások és a villogó vakuk, enyhe bányászmajális hangulatot kölcsönözve a rendezvénynek. Akiket kizárólag a motorok és a hozzájuk kapcsolódó kellékek érdekelnek, garantáltan nem fognak csalódni, szinte az összes korábban bemutatott újdonságot elhozták az importőrök. A motorizált görkoritól kezdve a közel 200 lóerős sportmotorig terjed a választék, így bárki találhat a habitusának megfelelő járgányt, a kérdés csak az, hogy tavaszig hogyan győzzük meg a család többi tagját egy vadonatúj motor szükségességéről.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK