Az Orfűi Hegyiverseny túra- és formaautós szemmel is érdekes volt, hiszen a sorrend elég sokszor változott. Dr. Kiss Elemér sikeresen mutatkozott be az új csodaautójával, míg Chanoch Nissany a leggyorsabb időt pordukálta.

Az Orfűi Hegyiverseny a túra- és formaautósok számára is egészen jó versenyt hozott, igaz az idő kicsit megtréfálta úket az első nap. A kistúrautóknál Mohácsi Ákonsak az jött be, hopgy ő még szárazabb pályán lendülhetett bele az első felfutásba, így a másodikon már csak be kellett osztania előnyét. Burghardt Károly lett a második, aki a második felfutáson csinált egy nagy hibát. A harmadik helyre az a Neméth "16V" Péter jött be, aki csak hegyre ugrott be a Skodájával, de egyből meg is futotta a legjobb versenyidőt. Csak a Hegyi Kupában nevezett Ollé Sasa, aki a régebbi Suzuki Ignis Super-1600-osát hozta el a versenyre, és egyből borzasztóan jó időket ment vele, meg is nyerte a Hegyi Kupát.

A nagy túraautók a szombati napon Dr. Kiss Elemér és Walter Csaba (BMW) versengett a győzelemért, Kiss az első, Walter pedig a második felfutást nyerte. Összesítésben pedig végül Kiss nyert, aki pokolian erős Mitsubishi Lancer EVO-ját most mutatta meg először versenyen. A verseny érdekessége az volt, hogy a nagy túra listavezetői gyengélkedtek. Bódis Kálmán gumiproblémák miatt csak a nyolcadik lett szuperkupás Porschéjával, míg Pólya Ádám a második versenyfelfutáson elszállt. A harmadik helyet egyébként Kavecz István szerezte meg BMW-vel, mögötte Klink János, Herter Gusztáv és Borbély Zsolt sorakozott fel. A Hegyi Kupát Dr. Kiss Elemér nyerte.

Forrás: [origo]

A formaautósoknál is kicsit megtréfálta a mezőnyt az eső. Az első felfutás után vezető Chanoch Nissany másodikra hibázott, így Tukora Istváné lett a győzelem. Eszenyi László a második, míg Nissany csak harmadik lett. A Hegyi Kupában Tukora István szerezte meg az elsőséget.