A formaautóknál Chanoch Nissany a versenyek főszponzorának a tulajdonosa kettős győzelemmel zárta hétvégét. A szombati könnyed verseny után vasárnap sem hibázott, így magabiztosan vezeti a bajnokságot is. Bús Attilának tönkrement a csodaautója, így egy kölcsön Colonival lett harmadik, míg a második helyre Pödör Balázs futott be.

Forrás: [origo]

Formaautók VI. bajnoki futam végeredménye
1. Chanoch Nissany (Szász Motorsport Kft.) Nissan AER 26:49,219 perc
2. Pödör Balázs (Patkó AMSE) Formula Renault 2000 8,326 mph
3. Bús Attila (Szász Motorsport Kft.) Coloni Nissan   21,407 mph
4. Tukora István (Patkó AMSE) Formula Renault 2000 32,111 mph
5. Eszenyi László (Volán Autós SC) Formula Renault  +1 kör
6. dr. Darvai Tünde (GFS Racing Team) Opel Lotus  +1 kör

Chanoch Nissany: A hétvégi két győzelem után most már a következő futamra kell koncentrálnom. Ma a Safety Car-os szakasz kicsit megtörte a futam egységét, de szerencsére nekem így is jól sikerült a verseny.

Pödör Balázs: Igyekeztem a rajtomon javítani, ami annak ellenére aránylag jól sikerült, hogy túl magas fordulaton rajtoltam el. Bús Attilát lerajtoltam, a cseh versenyző pedig szorosan ott volt mögöttem. Szerencsére a rutinom miatt hamar fel tudtam venni a ritmust, és nyolc-kilenc másodperces előnyt kovácsoltam.  A Safety Car után összerázódott a mezőny, Kouttal már közel egyforma időket mentünk, de végül sikerült megvernem őt.

Bús Attila: Sajnos motorhiba miatt nem a saját autómmal indultam ezen a hétvégén, és a kölcsönautóval, amely régebbi technika, semmilyen tapasztalatom nem volt. Nem volt tapadásom és egyéb apróbb hibák is előjöttek.