Újabb Peugeot 308 kémfotók

Vágólapra másolva!
Csak két hete leplezték le a ferdehátú variánsokat a 308-as Peugeot-ból, de egy francia oldal már a kupé-kabrió és a kombi karosszéria-változatokról is közölt kémfotókat.
Vágólapra másolva!

A felvételek alapján megállapítható, hogy a kombi és a CC 308-as is teljesen elkészült már, de a leleplezésre bizony még hónapokat kell várni. A puttonyos kivitel tengelytávja szemmel láthatóan hosszabb lesz a ferdehátú változatokénál, ami a nagyobb raktéren kívül minden bizonnyal tágasabb hátsó lábteret is eredményez. Egyedi, szépen ívelő hátsó lámpát terveztek a kombinak, az oldalüvegek pedig egybefüggő fekete felületet alkotnak, ami nem volt általános a korábbi Peugeot SW modelleken.

Senkinek sem lehet meglepetés, hogy a 308-asból is lesz kupé-kabrió változat. Az új CC hátsó része egyáltalán nem emlékeztet az előd vonalaira, a kisebb, de elegánsabb lámpatestek, és a határozott éllel lezárt csomagtérfedél elegánsabb hatást kelt a túlgömbölyített 307 CC-nél. Diszkrét légterelőt is kapott a csomagtartó, a rendszámtábla pedig a hátsó lámpák közé költözött, körülötte elegáns krómcsík fut végig. Bár e bemutató időpontjáról még semmi biztosat nem tudni, a Peugeot valószínűleg a 2008-as kabrió szezon elejére, a márciusi Genfi Autószalonra időzíti a világpremiert.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]