Talmácsi adta át a fődíjat

Vágólapra másolva!
Talmácsi Gábor adta át a talma.origo.hu honlapon zajló MOL-kvíz első fődíját a lajosmizsei Nyilas Ferencnek, aki másodmagával elutazhat a gyorsasági motoros vb San Marinó-i futamára.
Vágólapra másolva!

Az origo Talmácsi Gábor pályafutásával foglalkozó rovatában a világbajnokság valamennyi futama után új kérdéssor jelenik meg novemberig. A regisztráció után helyesen válaszolók közül sorsolták ki az első fődíj, a San Marinó-i utazás nyertesét. Valamennyi fordulóban kisebb ajándékok - "Talma 14" sapkák és pólók, valamint MOL vásárlási utalványok - is gazdára találnak. Az év folyamán még további két alkalommal számíthatnak nagyobb nyereményekre a játékosok: valenciai utazásra, illetve egy Talmával közös élménymotorozásra és baráti vacsorára.

Talma az utakat szervező Cool Tura utazási irodában adta át az első fődíjról tanúskodó oklevelet, és tesztelnie sem kellett a nyertest, hogy rájöjjön, olyan ember nyerte a főszponzora, a MOL által finanszírozott utazást, aki naprakész a MotoGP világában. A lajosmizsei Nyilas Ferenc Talma számos versenyére utazott már el, és ismeri pályafutása minden állomását, és hogy naprakész legyen, a San Marinó-i GP előtt a magyar drukkerek által kedvelt brnói futamra is ellátogat.

Talmácsi addig tesz még egy "kitérőt", hisz júliusban még egy futamot teljesít: a hét végén a németországi Sachsenringen igyekszik visszavenni a vb-pontverseny vezető helyét csapattársától, a spanyol Hector Faubeltől.