Megújult az [origo] autó

Vágólapra másolva!
Állandó olvasóink talán észrevették: megváltozott az [origo] autó főoldala. Reméljük, a módosítások növelik a használhatóságot, és elnyerik látogatóink tetszését.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Az oldal felépítése alapvetően nem változott, de bízunk benne, hogy az apró módosítások mégis növelik a használhatóságot, és elősegítik, hogy olvasóink minél több anyagból válogathassanak. A Címlap fülön ezentúl nem csak autós cikkek lesznek, hanem - aktualitásuk és fontosságuk szerint - partnerrovataink (az f1hirek.hu, a talma.origo.hu, a duen.hu, a dakar.hu) linkjei is. Az [origo] autó riportjai, tesztjei, az autósmozik képes felületet kaptak (az eddigi négy helyett nyolcat), így nagyjából egy hétig láthatók és könnyen elérhetők lesznek.

Az Autó és a Motor fülön értelemszerűen autós és motoros anyagaink olvashatók, a Forma-1 fül megmaradt az f1hirek.hu legfrissebb írásai számára. Újdonság a Magazin és a Motorsport fül - előbbibe háttéranyagaink, érdekes tudósításaink vagy riportjaink kerülhetnek, utóbbit a gyorsasági autós és motoros, rali és más hazai és nemzetközi sporthíreknek tartjuk fenn.

A fülekre úgy töltjük a tartalmat, hogy végigkattintva őket más-más cikkek ajánlói váljanak láthatóvá, így növelve a választékot.

A bal oldali menüben megjelent a Hírgarázs, amely a legutolsó száz cikkünket, hírünket tartalmazza, időrendi sorrendben. Természetesen továbbra is elérhetők partnereink és a hasznos szolgáltatások, az eddiginél rendezettebb formában.

Ahogyan eddig is, szívesen vesszük észrevételeiket a rovattal kapcsolatban.

Jó olvasást kívánunk!