Így írtok ti, marketingesek!

Vágólapra másolva!
Észrevétlen vezérlőrendszer, igazi kis izomgolyó, szelíd vadság és végleteket ostromló vezetési élmény - a sajátos nyelvezetű sajtóanyagok legmulatságosabb, legkitekertebb mondatai közül válogattunk.
Vágólapra másolva!

Munkánk során rengeteg sajtóanyagot, közleményt olvasunk. Elvileg ezek tartalmazzák azokat a háttérinformációkat, adatokat, amelyeket felhasználunk egy hír, egy bemutató írásánál. Az autógyárak, importőrők által kiadott anyagok persze igyekeznek minél pozitívabb képet festeni gyártmányaikról. Az "elavult" pr-nyelven "hagyományos", a legapróbb változtatás is forradalmi, és nem is igazi újdonság az az autó, amely nem teremt kategóriát. A nagy igyekezetben időnként kicsit túl messzire szárnyal a fantázia - ahogyan az gyűjtésünkből is kiderül.


Forrás: [origo]


Hihetetlen kihívás - Karosszéria

Az autó karakteres vonalvezetésével és természetes gondolkodásmódjával vonja magára a figyelmet.


Tervezői újból feltalálták a kompakt kisautót, amelynek fejlett, intelligens technikája és csúcsminősége nagyszerű társa lesz az élet élvezetében.


Magával ragadó karosszériája, formás és hangsúlyos domborulatai egyéniségének különleges érzetét keltik.


Impozáns sárvédő-szélesítésével keretezett orra dinamikusan agresszív, de mégis mosolygós arcot tükröz.


A jó arányokkal kialakított és kifinomult tervezés eredményeképpen sportossággal felvértezett formaterve rendkívüli látványossággal kecsegtet.


A kategóriájában hatalmas tengelytáv, az extrém rövid túlnyúlások és különleges üvegfelületei egyszerre árasztanak eleganciát és különös, egyben szelíd vadságot.


Az autó formája hihetetlen kihívás a konkurencia modelljeivel szemben.


Forrás: [origo]


Makulátlan luxus - Belső kialakítás

Egyedien sportos megjelenése mellett formája mást is tartalmaz: nevezetesen hatalmas csomagteret, ezen felül egyedülálló technológiai újdonságokat és remek ötleteket.


A középkonzol egyes funkcióit intuitív módon vezérelheti, amely a tökéletes vezérlőrendszer legfőbb ismérvével, az észrevétlenséggel is rendelkezik, ugyanakkor hihetetlenül emberközpontú.


Az ergonomikusan megformált ülések a belső tér sokoldalúságával, tökéletes megmunkálásával és kellemes, felső kategóriás tapintásával magukért beszélnek.


A belső tér úgy került kialakításra, hogy élete még szebb, még kiegyensúlyozottabb legyen, amely számtalan tárolóhelyével, tágas utasterével együtt a minőség utánozhatatlan hatását kelti.


Biztos lehet benne, hogy fenséges kényelme mellett nap mint nap makulátlan luxusban is része lesz.


Az utastér fényét további, kompromisszumokat nem ismerő anyagokkal emeltük.


A legjobb minőségű bőrből készült karakteres ülésben helyet foglalva már indulás előtt is megismerkedhet a vezetés puszta élményével.


Forrás: [origo]


Új mérföldkő - Motor

A technikai fölény biztosításához számos innovációnk és cégünk fáradhatatlan tenni akarása járul hozzá.


Hatékony, precíziós befecskendezésű, nyomatékos dízelmotorunkkal csak a minden tekintetben kifogástalan, élénk benzinmotorunk veheti fel a versenyt.


Ez utóbbi négyhengeres erőforrás pörgős és egyenletes járású, erőteljes és takarékos, valamint rendkívül kis helyigényű, amely egyesített tulajdonságai révén egyben új mérföldkő is a motorépítésben.


Különleges anyagok együttes alkalmazásával és több száz óra komoly fejlesztőmunka eredményeképpen érték el mérnökeink, hogy tömeg-teljesítmény aránya páratlanul jó lett.


Korát meghaladó technikai fejlettségének köszönhetően lenyűgöző teljesítményleadása messze a konkurencia elé helyezi motorjainkat.


Spontán reakciókészsége igazi kis izomgolyót varázsol mérnöki remekművünkből.


Kompakt méreteivel maximális módon eltalált kompromisszumot képvisel a vezetési élmény, a kényelem, a teljesítmény és a gazdaságosság között.


Forrás: Getty Images


Teljes erőbedobás - Menettulajdonságok

Páratlan dinamizmus, tekintélyt parancsoló élénkség jellemzi modellünket, melyet alacsony fogyasztással és - gyermekeink jövője érdekében - minimális károsanyag kibocsájtással kombináltunk.


Ilyen példamutatóan precíz kezelhetőség, utazási komfort és biztonság eddig csak álmainkban létezett.


Munkatársaink teljes erőbedobással dolgoztak azon, hogy a legkihívóbb elvárásoknak is tökéletesen megfeleljen az elért magas szintű teljesítmény.


A vezető parancsait elektromos szervokormány közvetíti a kerekek felé, aminek eredményeképpen kanyargós utakon fokozott agilitást, lenyűgöző fordulékonyságot, nagy sebesség mellett nagyobb biztonságot, parkolás közben pedig teljes kényelmet élvezhet.


Az autó egyenesfutása - köszönhetően a továbbfejlesztett első-, és a megerősített hátsó futóműnek - parádés, kezelhetőségét pedig egyedülálló menetdinamika, semmi máshoz nem fogható kormányzási karakterisztika jellemzi.


A vezető szolgálatában olyan elektronikus segédberendezések állnak, amelyek a vészhelyzetet még annak kialakulása előtt felismerik, és rögtön közbeavatkoznak.


Ugyanakkor intelligens szerkezetek lévén mindig készek arra, hogy akár végleteket ostromló vezetési élményt nyújtsanak az autó méltán büszke tulajdonosának.