Régen látott nagy csata a nagy túraautóknál

Vágólapra másolva!
Rácz István és Walter Csaba egy fél versenytávig hozta azt, amit egy ilyen kategóriában várnánk, nagyszerűen csatáztak az első helyért. Végül Rácz győzött Walter és Bódis Kálmán előtt.
Vágólapra másolva!

Forrás: [origo]

Walter első porschés időmérőjét megnyerte, de a futamon már nem bírt Rácz Istvánnal


A szombati versenynap két legvártabb versenye a Seat és nagytúraautósok küzdelme volt. Ez utóbbiban feltűnt három új Porsche, amelyek közül Walter Csaba egyből az első rajtkockából indulhatott. A fokozatosan száradó pálya igen érdekes versenyt hozott.

A rajt rendben lezajlott, Walter Csaba megtartotta az első helyét, mögötte Rácz állt továbbra is a második helyen. A harmadik körben Walter és Rácz kisebb csatába kezdett, egészen a hetedik körig előzgették egymást, miközben mindenkit maguk mögött hagytak. Sajnos a végére szétrázódott a mezőny, Waltert hatalmas hátránnyal Bódis Kálmán követte. A negyedik helyről rajtoló Perényi Zoltánt Keskeny László és Szamosvári Béla is megelőzte, így visszaesett a hatodik helyre.

Forrás: [origo]

Rácz a csapatvárakozásoknak megfelelően nyerte az első futamot, és a következőt is az élről várhatja


A délutáni időmérőn már nem sokat változott a helyzet, hiszen Rácz magabiztosan győzött, Walter a második, Bódis a harmadik. Perényi ezúttal nem ment olyan jól, de a Porschéktól holnap is nagyszerű verseny várható.

A kistúrásoknak csak egy időmérője volt ma, ezen a legjobbnak Walterné Dancsó Adrienn bizonyult, megelőzve Mohácsi Ákost és Dinka Róbertet. Zentai Sándor - aki tegnap megszerezte a pole pozíciót - ma csak az ötödik lett.