Újabb ráncfelvarráson esett át a Dacia Logan

Vágólapra másolva!
A két évvel ezelőtti modellfrissítést követően, most újabb módosításon esett át a Dacia Logan, és ugyan változatlan motorválasztékkal, de megnövelt passzív biztonsággal várja a vásárlókat.
Vágólapra másolva!

A Renault-csoport négy éve jelentette be a Dacia Logant, és most a Sandero vonalainak nyomán, a rendkívül sikeres modellt finom formai frissítés után bocsátják a következő modellévbe. Ennek megfelelően megújult a hűtőrács, újak a lökhárítók, és nagyobb fényszórókat is kapott az autó, a hátsó lámpa és a csomagtartó peremének vonala szintén megváltozott.

Megújult a beltér is, az ajtópanelek és a középkonzol a Sanderóból lehetnek ismerősek. Fontos módosítás, hogy a műszerfal méhsejt formájú belső merevítést kapott, amelytől a tervezők azt remélik, hogy ütközésnél enyhébb mértékben sérül a bennülők térde.

Azt leszámítva, hogy a menetstabilitás érdekében az első és a hátsó nyomtávot is 7 milliméterrel szélesítették, a Logant továbbra is ugyanazzal a motorkínálattal lehet megvásárolni, amely egy 1,4-es 75 lóerős, egy 1,6-os 90 lóerős és egy szintén 1,6 literes, de 16 szelepes, 105 lóerős benzinmotorból, és az 1,5 dCi dízel egység 70, illetve 85 lóerős teljesítményszintű motorjából áll.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]