Fiat 500 Ferrari-színekben

Vágólapra másolva!
A Fiat különleges, limitált példányszámú 500-as sorozatot készített kifejezetten a maranellói márka számára. A sportosított, piros szériát Európa-szerte, a Ferrari szalonokban fogják árusítani.
Vágólapra másolva!

A legkisebb a legnagyobbak közé akar tartozni - akár ez is lehetne a mottója a Fiat legújabb ötletének, amely alapján limitált példányszámú sorozatot alkotott az 500-ból. A Monza-vörös kisautó alumínium pedálsort, vörös féknyergeket, pirossal vadított fekete kormányt, és sportos, 16 colos felniken, 195/45-ös gumikat kapott. A 100 lóerős, 1,4 literes motorhoz speciálisan hangolt kipufogórendszert párosítottak a Fiat mérnökei.

A kisautó mindezek mellett automata klímát, elektromos napfénytetőt, és hi-end hangrendszert kapott, és természetesen nem maradhatott el a műszerfalra helyezett számozott plakett sem. Az autó belterének borítása az elit autók bőrborítását tervező és készítő Poltrona Frautól származik.

A sportos Ferrari-Fiatból csupán 200 darab készül, és Európa-szerte, a Ferrari kereskedésekben árulják majd - hátha egy illusztris vevő kedvet kap, és hazavisz egyet emlékbe.