Első kép az Infiniti új kabriójáról

Vágólapra másolva!
Jövőre Európába is megérkezhet az Infiniti G37-esének kabrió változata, amelyről már a novemberi debütálása előtt megjelent egy hivatalos kép.
Vágólapra másolva!

Jövő év elején mutatják be az Egyesült Államokban az Infiniti G37-es kabrió változatát, amely a hírek szerint Európába is eljut.

A Nissan luxusrészlege már korábban bejelentette, hogy Európában is egyre komolyabb jelenlétre számíthatunk tőlünk, így nagy valószínűséggel a G37 kupé és szedán változatával együtt előbb-utóbb a kabrió is eljuthat akár hozzánk is.

Nagy durranásra nem kell számítani az autónál, hiszen a kupé kasztnira épülő nyitott tetős változat egy három részből álló keménytetőt kap, amely valószínűleg elég merev lesz. Érdekes újdonság, hogy a frissítették az autó audió-rendszerét, hogy mindenféle körülmények közt megfelelő minőségben szolgáltasson zenét az utasoknak. Motorházteteje alatt a kupé 328 lóerős 3,7 literes V6-osa dolgozik. Ahogy a legtöbb G-típus a G37 kabrió is valószínűleg kapható lesz egy hétfokozatú automata váltóval is.