Az első képek a frissített Lexus IS-ről

Vágólapra másolva!
Friss fotók jelentek meg a Lexus legkisebb modelljének felfrissített változatáról, jövőre pedig érkezik az IS kupé-kabrió is.
Vágólapra másolva!

Az IS jelenlegi generációja 2005-ben jelent meg, így három év alatt meg is érett a frissítésre. A külső változtatások szinte észrevehetetlenek, ezek mindössze az új, indexet tartalmazó visszapillantó tükrökben, az új hűtőrácsban, az új fényszórókban és a LED-es hátsó lámpákban, valamint az új könnyűfém felnikben merülnek ki, míg belül a módosított kormánykerék tűnhet fel. Említésre méltó még, hogy a IS 250-es modellben áthangolják a menetstabilizáló elektronika szoftverét, és hogy új külső-belső színkombinációk jelennek meg a kínálatban. A motorpaletta változatlan marad.

Állítólag a ráncfelvarrás utáni IS szedán mellett a jövőre ígért keménytetős kabriót is kiállítják majd az októberi Párizsi Autószalonon, igaz egyelőre csak szériaközeli tanulmányként. Ennek prototípusait már látták az Egyesült Államokban tesztelések során, és a Lexus nemrégiben az Amerikai Szabadalmi Hivatalban regisztrálta az IS250C, IS300C és az IS350C neveket. A kabrió szériaváltozata 2009 közepére várható.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]Forrás: [origo]