Assenbrenner Tibor egészen elképesztő sorozatot produkál a Suzuki Swift Kupában, ugyanis eddig a hét futamból hatot megnyert. Elmondhatjuk, hogy szárazon verhetetlen, hiszen csak esős versenyen győzték le.

Forrás: [origo]

Assenbrenner Tibor eddig mindent megnyert, ezúttal is Farkas László lett a második


Assenbrenner Tibor simán győzött a Suzuki Swift Kupa nyolcadik futamán. A második helyért Lendvai István és Farkas László verekedett meg. Farkas bealudt egy kicsit a rajtnál, Lendvai a harmadik körig magáénak tudhatta a második helyet, ekkor Farkas visszaelőzte, és a célig meg is tartotta a második helyet. Farkasnak annyi ideje már nem maradt, hogy Asit megközelítse, Lendvai István pedig Bittmann távozása után a harmadik helyet szerezte meg.

Suzuki Swift Kupa VIII. futam végeredmény:
1. Assenbrenner Tibor  32:08.497 perc Proexsport Kft
2. Farkas László  +2.518 mp  Főnix Motorsport Egyesület
3. Lendvai István  +9.843 mp  Proexsport Kft
4. Elekfy Witold   +19.108  Procar Motorsport
5. Bús Edina   +21.044  Proexsport Kft
6. Vári Róbert   +23.323  GFS Racing Team

Assenbrenner Tibor: Némi küzdés után el tudtam lógni és tartottam az első helyet. Az utolsó négy körben már ki tudtam engedni. Nyugodtan alszom ma este, elég sok ponttal vezetek a bajnokságban.

Farkas László: A rajtnál kicsit bealudtam, Pistikét hagytam elmenni, gondoltam van még 13 kör. Két-vagy három körön keresztül folyamatosan rajta voltam, majd amikor elfékezett egy kanyart, bebújtam mellette. Asit már nem tudtam megközelíteni a csatározás elvette az időt.

Lendvai István: Az első körben feljöttem a második körben, ennek nagyon örültem. Utána elmelegedtek a gumijaim, kicsit rontottam is, de elégedett vagyok a harmadik hellyel. Már nem akartam kockáztatni.