Szuperautó Moszkvából

Vágólapra másolva!
Oroszországban a vagyonos emberek már évek óta vehetnek német mechanikára épülő méregdrága kabriókat és kupékat. Most egy Mitsubishi-alapokra tervezett, 550 lóerős géppel jelentkezett az egyik műhely.
Vágólapra másolva!

Az E-Go Motors nevű orosz cég újonc az autóiparban, most készült el első modelljével. Minden bizonnyal kis példányszámú szériákra szakosodik, erre utal a Mitsubishi-alapokra épített, Revolt jelzésű gyártmánya. Akik a nevekből elektromos hajtásra asszociálnának, azoknak csalódniuk kell, ugyanis az autó orra egy V6-os benzinmotort rejt. A dupla turbós, háromliteres erőforrás hajtását hatfokozatú váltó továbbítja. A 19 colos kerekekre a japán Work cég abroncsait szerelik, előre 245/40-es, hátulra 325/30-as méretben. A kényelemről pneumatikus felfüggesztés gondoskodik, a fékezésért elöl hat-, hátul négydugattyús berendezések felelnek.

Az autó elektronikai berendezéseit a National Instruments készítette, a beltér legérdekesebb eleme minden bizonnyal a kormányba szerelt érintőkijelzős vezérlőpanel.

Az E-Go már el is kezdte a Revolt gyártását, ám arról nem szólnak hírek, hogy mikor és mennyiért lesz kapható.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]
Forrás: [origo]Forrás: [origo]