A VW bemutatta az új Golf Plust

Vágólapra másolva!
A Volkswagen a hatodik generációs Golf mintájára megújított Golf Plust a Bolognai Autószalonon mutatta be, a forgalmazás jövő év márciusában kezdőik.
Vágólapra másolva!

Nem okozott nagy meglepetést, hogy a Volkswagen a Golf után testvérmodelljét, a Golf Plust is megújította, átvezetve rá az aktuális formai jegyeket. Megújult az első és a hátsó lökhárító, a tetősín, a hűtőrács, a hátsó lámpaburákban pedig ezentúl LED-ek világítanak.

Az apróbb külső módosítások mellett a beltérben sem kell átütő változásra számítani. Módosult a belső burkolatok anyaga és a színválaszték, a kormánykereket, a műszereket és a klímavezérlő panelt a hatos Golfból vették át. Ami a felszereltséget illeti, jövőre ehhez a modellhez is rendelhető majd távolságtartó tempomat, tolatókamera és parkolóasszisztens.

Az új Plus motorválasztéka megegyezik majd a hatodik generációs Golféval, de a legerősebb motorokat nem kapja meg. Ahogy a ferde hátú Golfnál, úgy a Plusnál eltűnik a kínálatból a hagyományos Tiptronic automatikus váltó, helyét hat- és hétfokozatú DSG váltók veszik át.

Forrás: [origo]Forrás: [origo]