Megszépült a Citroën C4 Pallas

Vágólapra másolva!
Sanghajban bemutatkozott a Citroen C4 limuzin frissített változata, az európai specifikációjú modell a Frankfurti Autószalonon debütálhat.
Vágólapra másolva!

Tavaly már kisimították a Citroen C4 három- és ötajtós változatának ráncait, a néhány piacon, köztük a magyaron is kapható limuzin azonban akkor kimaradt a sorból. Sanghajban viszont lehullt a lepel a frissített négyajtósról, amely a helyi piacon új, C-Quatre néven kerül a kereskedésekbe.

Itthon minden bizonnyal marad a Pallas név, ám Európában csak az év vége felé jelenik meg az új modell, premierje a Frankfurti Autószalonon lehet esedékes. Az új C4 limuzint a réginél sokkal szebb hátsó lámpákról, a többi kivitelhez igazított új orr-részről, illetve a frissített beltérről lehet felismerni, motorpalettája az ötajtóséhoz igazodik, vagyis megjelenik a kínálatban a BMW-s együttműködésből származó 120 lóerős, atmoszférikus, valamint a turbós, 150 lóerős, 1,6-os benzinmotor.

Ahogy a többi változatnál, igényesebb kárpitokkal és anyagokkal frissült a kabin, a fordulatszámmérő pedig középre költözött. Felárért az új, bluetoothos navigációs rendszerrel is rendelhető lesz a kompakt limuzin.

Forrás: CitroënForrás: Citroën