Vágólapra másolva!
Azt gondoltuk, jó ötlet lesz egy 640 lóerős Lamborghinivel gyorsulni a Babettánkkal. Motorunk szerint nem volt az, annyira megrettent a versenytől, hogy inkább lerobbant.
Vágólapra másolva!

Vida kolléga keze ügyében mostanában megfordult az autós világ pár gyöngyszeme: a Porsche GT3 ugyan még megúszta a Babettával való erőpróbát, de a Lamborghini Murciélago LP 640-nél már semmi sem akadályozta meg, hogy összemérjük az olasz és csehszlovák technika erejét. Az egyik oldalon 12 henger, 640 lóerő, a másikon egy henger és (papíron) 2,4 lóerő feszült egymásnak, pontosabban csak feszült volna, ugyanis Babettánk a gyorsulás helyszínére még bőszen elpöfögött, de a rajtot már nem érte meg - egyszerűen a klinikai halál állapotába helyezte magát.

Fotó: Páyi Zsófia [origo]

Ekkor még tényleg átfutott rajtam, hogy adok neki egy méter előnyt

Szégyenszemre kerékpár üzemmódba kellett visszakullogni a mélygarázsunkba a V12 Lambo morgásától kísérve. Természetesen nem adjuk fel: szerviz, tuning és megpróbálunk egy erősebb autót szerezni a gyorsulásra. Nem mellesleg a képeken látható Murciélagóról hamarosan teszt és videó készül az [origo] autós szekciójába.

Fotó: Páyi Zsófia [origo]

Nem bírta a feszültséget szegény kis Babettánk, itt már gyakorlatilag halott volt

Véleményeket, ötleteket, babettás élményeket, fotókat, sztorikat és videókat erre a címre várjuk.