Alfa Milano Frankfurtban

Vágólapra másolva!
Szeptemberben, a Frankfurti Autószalonon tartja az Alfa Romeo a 147-est váltó Milano világpremierjét. 2010 elején kezdődik az értékesítés.
Vágólapra másolva!

Frankfurtban lesz először látható az Alfa Milano, mely a 147-est váltja az olasz márka palettáján. Fontos szerepet szánnak az újdonságnak Európában, az Alfa nagy sikert vár tőle, elsősorban a 27-40 éves vevők szívét kellene meghódítania. 4,3 méteres hosszal, a 8C formavilágából építkezve érkezik a Milano, Frankfurtban még kizárólag ötajtós kivitelben lesz látható, később azonban érkezik a sportosabb háromajtós is.

Négy benzines és négy dízelmotorral kezdődik a Fiat Bravo alapjaira épülő Milano forgalmazása várhatóan 2010 elején, a paletta teljesítménye 120-195 lóerő lesz. Készül GTA-verzió is a Milanóból, Frankfurtban még nem lesz látható, meghajtásáról V6-os benzinmotor gondoskodik majd, előre láthatólag jóval 200 lóerő feletti teljesítménnyel.

Hozzávetőleges árakat is kalkuláltak már az Alfánál, Németországban 28 ezer euró (7,8 millió forint) lesz az új modell alapára.

Forrás: [origo]