Lehullt a lepel az amerikai Insigniáról

Vágólapra másolva!
Hivatalosan a Los Angeles-i Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek a Buick Regal, de a GM már szétküldte a hivatalos képeket.
Vágólapra másolva!

Amerikában is piacra dobja az Insigniát a GM, az új modell Buick Regalként mutatkozik be a Los Angeles-i Autószalonon. Kínában is Buickként forgalmazzák a középkategóriás szedánt, a tengerentúlon 2010 második negyedévében indul az értékesítés.

Ahogy arra számítani lehetett, a GM nem vacakolt sokat a külső átalakításokkal, csupán a front részt szabta át Buick-logó és hűtőrács kedvéért, hátul is hasonlóan aprók a módosítások. Elődjével ellentétben az Insignia-alapú Regal már nem kapható V6-os motorral, 2,4 literes közvetlen befecskendezéses és kétliteres turbós egységből lehet választani, mindkettő négyhengeres.

A kétliteres turbó a Regalban is 220 lóerőt teljesít, legnagyobb nyomatéka 350 Nm. Mindkét blokkhoz hatfokozatú automata váltó dukál, a turbóshoz meg lehet majd venni az Opelben FlexRide néven ismert adaptív futóművet is. Utóbbi motor csak 2010 nyarán lesz elérhető, a forgalmazás egy felszereltségi változatban, a 182 lóerős 2,4-essel indul tavasszal.

Forrás: Buick