Vadászgépet csináltak a Ferrari Enzóból

Vágólapra másolva!
Közel-keleti partnere számára meghökkentő csomagot készített a Ferrari Enzóhoz a német Gemballa tuningcég.
Vágólapra másolva!

Látványos különkiadást készített a német Gemballa a Ferrari Enzóból, a megrendelő a cég közel-keleti forgalmazója, az Illyas and Mustafa Galadari Group volt. Alapként éppen Mustafa saját Enzóját használta a Gemballa, mely MIG-UI névre keresztelte a csomagot.

Úgy tervezték a németek, hogy a Dubaji Autószalonon mutatkozik be az extrém Enzo, de a premier végül elmaradt. Fekete-fehér színben készült el a sportkocsi, melynek neve arra utal, hogy megjelenése a vadászgépekét idézi.

Nemcsak friss végeket, hanem teljesen új kipufogórendszert kapott az Enzo, de ennél sokkal látványosabb, amit a karosszériával művelt a Gemballa. Egyedi lökhárítók, szárnyak és oldalbetétek készültek a kocsihoz, és persze nem hiányozhatnak róla a LED-es nappali fények sem.

Védjegyéről sem feledkezett el a Gemballa, az Enzo tetejére is felkerült a szokásos légbeömlő, a kabinban a kárpitozással dolgoztak sokat és új LCD-kijelzőt is beépítettek.

Arról nincs hír, hogy műszakilag változtatott-e valamit a Gemballa, az sem derült még ki, hogy a márciusi Genfi Autószalonon kiállítják-e az autót.