Ismét visszahívják az új Suzuki Swifteket

Vágólapra másolva!
Németországban 6340, 2005 és 2008 között Esztergomban készült Suzuki Swiftet hívnak vissza az üzemanyagtömlő esetleges kopása miatt.
Vágólapra másolva!

Újabb visszahívás vár a Suzuki Swift-tulajdonosokra, Németországban legalábbis biztosan. 6340 autó érintett az akcióban, 1,3-as és 1,5-ös benzinmotorral szerelt kivitelek egyaránt, 2005 és 2008 között készültek a hibás modellek.

A Suzuki németországi részlegének tájékoztatása szerint az üzemanyagtömlő a motortérben dörzsölődésveszélynek van kitéve, ennek következtében teljes külső borítása leválhat. 15-30 percet vesz igénybe az autók ellenőrzése, a márkaszervizekben korrigálják az üzemanyagtömlő elvezetését, illetve szükség esetén cserélik a már kopott vezetéket.

Kíváncsiak lettünk volna, hogy Magyarországon vannak-e az akcióban érintett modellek, vagy kizárólag exportra szánt autóknál jelentkezhet a hiba, de a Magyar Suzuki Zrt. csak szerdára ígért választ. Az általunk felhívott hivatalos Suzuki márkaszervizek és Suzukira szakosodott autójavítók sem találkoztak ilyen jellegű hibával, és a megkérdezett tulajdonosok sem tapasztalták a Németországban visszahívást kiváltó problémát.