Tágas luxushibrid Olaszországból

Vágólapra másolva!
Sofia néven mutatta be genfi tanulmányát az olasz I.DE.A. Institute. Öt méter hosszú, tengelytávja három méter, hibridként 500 lóerős.
Vágólapra másolva!

Sportos luxuslimuzint mutatott be az olasz I.DE.A. Institute a Genfi Autószalonon, a Sofia névre keresztelt tanulmányban négy ülést alakítottak ki. 5,1 méteres hosszúság, 3,06 méteres tengelytáv és kétméteres szélesség biztosítja, hogy az utastér kellően tágas legyen, némi aggodalomra csupán az 1,38 méteres magasság adhat okot.

Elölről a szépen domborított kerékjárati ívek és LED-es fényszórók, hátulról a méretes diffúzor kölcsönöz sajátos karaktert az autónak, amelynek egyelőre nem sok esélye van arra, hogy egyszerű tanulmánynál többre vigye.

Egy 400 lóerős V8-as motort fejlesztettek a limuzinhoz, a hosszú motorháztető alá rejtett blokk igény szerint az első és hátsó kerekeket is hajthatja. A fejlesztők álmaiban egy hibrid is szerepel, száz lóerős villanymotort kapcsoltak a V8-ashoz, összkerékhajtásúvá alakítva a tanulmányt. Lítium-polimer akkumulátorok gondoskodnak az elektromotor táplálásáról.