Kémvideón a legerősebb 1-es BMW

Vágólapra másolva!
Még az sem biztos, mi lesz az autó neve, mindenesetre már a Nürburgringen végzik a 135i-nél is erősebb sportmodell tesztelését.
Vágólapra másolva!

Élesben még nem láthattuk eddig az új, kis M modellt. Most viszont már ott tartanak a bajorok új sportmodelljük fejlesztésével, hogy a véglegeshez közeli változatot kivitték a Nürburgringre is. Összesen két tempósan vett kanyar az egész filmecske, így még nagyon sok a nyitott kérdés az autóval kapcsolatban. Nem tudni, hogy mi lesz a neve, hiszen az M1 elnevezést a hetvenes évek legendás sportkocsija viseli. Felmerült a lehetőségek között a 135is és az 1602-esket idéző 135ti is.

Feltehetőleg a 135i sorhatos, 306 lóerős turbós motorjának átdolgozott változatát kapja meg az autó, valószínűleg 350 lóerővel, hogy a 420 lóerős M3 pozícióját ne veszélyeztesse. Örömteli, hogy a 135i-vel ellentétben a legkisebb M modellben mechanikus önzáró differenciálmű is lesz. Az M3-éra emlékeztető első lökhárítók és a látványos sárvédőszélesítések jelzik, hogy nem egy hétköznapi kivitellel van dolgunk.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=EZqDtNNSzn7WtV89