Leplezetlen kémfotón az új Suzuki Swift

Vágólapra másolva!
Hivatalosan ezen a héten indul az új Suzuki Swift sorozatgyártása Esztergomban, néhány példány azonban már elkészült. Szerkesztőségünktől néhány száz méterre készültek kémfotók az autó hátuljáról.
Vágólapra másolva!

Pénteken riportban számolunk be az új Suzuki Swift esztergomi sorozatgyártásának beindításáról, de addig is tudunk mutatni egy leplezetlen fotót az újdonságról. Szerkesztőségüntől néhány száz méterre, a Lágymányosi-hídon készültek fotók az új Swift hátuljáról, egy egész szállítmányt vitt a tréler valamelyik kereskedésbe.

Egyértelművé vált a fotó alapján, amit eddig is sejteni lehetett, az új Swift inkább a jelenlegi modell továbbfejlesztése, semmint teljesen új konstrukció. Ugyan csak a hátulja látszik, de az arányok változatlannak tűnnek, újak a hátsó lámpaburák, elegánsabb lett a rendszámkeret, illetve a hátsó ajtók vonalain is látszik némi simítgatás.

Szemből nem sikerült lefotózni az új Swiftet, friss fényszórókra, lökhárítóra és hűtőrácsra lehet számítani, de a far részhez hasonlóan az összkép az aktuális modellt idézi majd.