Halálos baleset miatt volt útzár az 1-es főúton

Vágólapra másolva!
Még kevesebb baleset történt szombaton az utakon, de a vasárnap rosszul indult: egy halálos kimenetelű baleset miatt teljes útzár volt az 1-es főúton. A Záhonyi határátkelőnél is javult a helyzet.
Vágólapra másolva!

Szombaton a megszokottnál jóval kevesebb baleset történt az utakon, a hetvenhét közúti baleset közül egy sem lett halálos, négy súlyos, huszonkettő pedig könnyű sérüléssel járt. Ezeken felül ötvenegy személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó ütközés történt.

A meteorológiai előrejelzés szerint az ország keleti részén marad a felhős, borult idő, de más térségben már javulás várható. Északkeleten ugyan kisebb havazás is előfordulhat, de az ország többi részén napsütés lehet számítani.

A pénteki közlekedési körképben olvasható helyzet csak annyiban változott, hogy a záhonyi határátkelőnél tovább csökkent a torlódás. A kilépő kamionoknak már "csak" öt óra a várakozási időre kell számítani.

Sajnos vasárnap már megtörtént a hétvége első halálos kimenetelű balesete: az egyes főúton Mosonmagyaróvár és Kimle között egy autó és egy furgon frontálisan ütközött. Fél tíz után indulhatott újra a forgalom a baleset miatt teljes szélességében lezárt útszakaszon.