Záhonynál 6-7 órát kell várniuk a kamionoknak

Vágólapra másolva!
Szünetel a határátkelés a Beregsurány és Asztély közötti magyar-ukrán átkelőhelyen, Záhony és Csap között pedig hat-hét órás várakozásra kényszerülnek a kamionok.
Vágólapra másolva!

Beregsuránynál szombaton, az ukrán oldalon bekövetkezett technikai probléma miatt 1-2 órán át, várhatóan 18-19 óráig szünetel az átkelés - közölteFülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A százados hozzátette: Záhonynál a nagy forgalom következtében torlódnak ezúttal is a kamionok, így a teherforgalomban 6-7 órás várakozás alakult ki az átkelésnél.

A rendőrség már szombat délelőtt arra figyelmeztetett, hogy több Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei határátkelőnél is torlódás várható. Záhonynál a személyforgalomban be- és kilépő irányban 120-180 perces várakozás kialakulásával, a teherforgalomban kilépő irányban pedig szintén többórás várakozással számolt a rendőrség.

Az ORFK szombaton egyébként közölte azt is, hogy szombat délelőttöt megelőző 24 órában össszesen 144 közúti közlekedési balesetnél intézkedett a rendőrség, ezek közül egy sem volt halálos kimenetelű. A 144 közúti közlekedési balesetből 13 súlyos, 46 pedig könnyű sérüléssel végződött, 85 személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt.