Jövőre a spórolásra koncentrál az Opel

Vágólapra másolva!
EcoFlex modellek jönnek és új extrák is megjelennek az opciós listán. Bemutatkozik a 210 lóerős Corsa OPC Nürburgring Edition.
Vágólapra másolva!

Corsa

A kisautóhoz jövőre levehető vonóhorog is kapható, a praktikus FlexFix kerékpártartó tolatóradarral is kombinálható, a start-stop-rendszer benzinmotorral is elérhető lesz. Jön az OPC Nürburgring Edition 192 helyett 210 lóerős motorral, Bilstein-futóművel, Brembo-fékekkel és differenciálzárral.

Forrás: Opel

Meriva

Bemutatkozik a Meriva EcoFlex 1,3 literes CDTI dízelmotorral és start-stop-rendszerrel, melynek gyári átlagfogyasztása 4,8 liter százkilométerenként. A kis egyterűhöz is választható lesz a levehető vonóhorog és az Insigniából való, SD-kártyáról dolgozó Navi 600 vagy Navi 900 navigációs rendszer.

Forrás: Opel

Astra

Kompaktjából két EcoFlex-kivitelt is készít az Opel. A 95 lóerős 1,3 literes és a továbbfejlesztett 110 vagy 130 lóerős 1,7 literes CDTI-dízelmotorhoz is rendelhető lesz a takarékossági csomag, amely többek között start-stop-rendszert tartalmaz. A kényelmi extrák között az SD-kártyás Navi 600 vagy Navi 900 beépített navigáció jelent újdonságot.

Forrás: Opel

Insignia

Az Év Autója-díjas nagy Opelből jön az 1.4 Turbo Ecoflex és a 2.0 Turbo 4x4 motorváltozat start-stop-rendszerrel, amely a 2.0 Turbóhoz is elérhető lesz. Az Opel Eye-rendszer kamerája már az előttünk haladókat is figyeli, ha jelentősen csökken a távolság, hangjelzéssel és villogó fénnyel jelez a vezetőnek. Ibolyahatású fekete fényezés, konyakszínű cérnával varrott, fekete nappabőr kárpitozás és többféle új könnyűfém felni is választható lesz.