A kínai Yema Auto egyszerre három modellt másolt le, majd saját újdonságként  mutatták be az Audi A4-es, A Volkswagen Tiguan és az Infiniti EX-klónját.

A kínai autógyártóktól már eddig is megszokhattuk, hogy előszeretettel másolják más gyártók befutott modelljeit, pedig lassan már ők is jelentkezhetnének önálló gondolattal. Legutóbb az A4-es Audi koppintásáról jelentek meg képek, ami a most zajló Chengdu Autó Show-n valósággá is vált. A kínai Yema Auto azonban nem elégedett meg az Audi lemásolásával, még két koppintás is ott díszeleg az újdonságai között.

Az A4-es Audi Avant a Yema Autonál az ötletes F16 kódnevet kapta, a donor változathoz képest mindössze annyit változtattak rajta, hogy ez meg van emelve.

Forrás: Auto ifep

Forrás: Auto ifep


A Yema T-SUV névre hallgató szabadidő-autójuk már a Volkswagen Tiguan koppintása, mindössze annyi különbséggel, hogy a Touareg hátsó lámpáit tették rá, így legalább csúnya lett.

Forrás: Auto ifep

Forrás: Auto ifep


Az E-SUV a legjobb másolat, itt már nem bíztak semmit a fantáziájukra, egy az egyben lemásolták az Infiniti EX-et, csak az emblémát cserélték ki.

Forrás: Auto ifep

Forrás: Auto ifep


A másolatokat látva a Yema Auto a Volkswagen-csoporttól számíthat egy jó kis perre, de a Renault-Nissan  is bizonyára nem nézi jó szemmel a tökéletes másolatot.