Ilyen lesz a Honda CR-V új generációja

Honda CR-V
Vágólapra másolva!
A Civic után hamarosan kompakt szabadidő-autóját is lecseréli a Honda. Az új generáció tanulmány formájában már bemutatkozott, most kiderült, milyen lesz a végleges modell.
Vágólapra másolva!

Forrás: Honda

Júliusban mutatott egy képet a Honda az új CR-V-t bevezető tanulmányautóról, amely egyáltalán nem volt eltúlzott ahhoz, hogy szériagyártásba kerüljön. Most megjelent néhány számítógépes kép a végleges modellről. A várakozások szerint csupán finomodott a megjelenése, megmaradt a fényszóróba harapó hűtőmaszk és a D oszlopba nyúló hátsó ablak, cserébe a kerekek normál méretűre zsugorodtak.

Forrás: Honda

Az új Civic stílusához passzoló, megosztó formaterv nagy újdonságot nem tartogat, érdekessége a kupésan lejtő tetővonal ellenére kombiszerűen befejezett hátsó. Az Európába jövőre érkező első- vagy összkerékhajtással is kapható modell motorkínálatában várhatóan ott lesz a 2,2 literes dízelmotor egy új hatfokozatú automatával kiegészítve. A gyáriak szerint az újdonság könnyebb elődjénél, belseje pedig jól variálható, de csupán öt üléssel gyártják majd.

Forrás: Honda