Ilyennek álmodták meg az új Toyota Suprát

Vágólapra másolva!
A nem hivatalos képek a 2014-re ígért reménybeli Toyota sportkocsit ábrázolják.
Vágólapra másolva!

Forrás: Andreas Fougner

Tavaly jelentette be a Toyota elnöke, hogy néhány éven belül szeretne új Suprát látni, de egyelőre csupán a márkanév újbóli levédetése jelenti az egyetlen konkrét lépést a népszerű sportkocsi pótlására. Egy tanulmányautót már bemutattak, de ha egyszer elkészül, biztosan másmilyen lesz a végleges modell, hiszen sokkal jobban kell majd különböznie a Subaruval közösen fejlesztett, FT-86 néven emlegetett, modelltől.

Forrás: Andreas Fougner

A Need for Speed videojátékon is dolgozó Andreas Fougner nem tudta kivárni, hogy a Toyota lépjen, és elkészítette saját Supráját, legalábbis virtuálisan. Szép munkát végzett, az ezüst kupé akár gyártásba is kerülhetne. Jól mutat és beleillik a Toyota, valamint a Lexus jelenlegi sportautó-irányzatába.

Forrás: Andreas Fougner

Amennyiben a japánok valóban dolgoznak az autón, már biztosan van elképzelésük róla, hogyan fest majd, de nem kizárt, hogy Fougner tervei nem állnak messze a valóságtól. A cég 2014-nél előbb biztosan nem dobja piacra az új Suprát, amelynek jövője az FT-86 fogadtatásától és sikerétől is függ.