Szokatlan formájú egyterű a Chryslertől

2012.01.11. 13:52

A Detroiti Autószalon egyik eldugott sarkában állították ki a Chrysler 700C tanulmányt. Még a gyártó sem hozott róla nyilvánosságra semmit, de ez tudatos stratégia miatt van így.

Meglepetéssel készült a Detroiti Autószalonra a Chrysler, 700C néven mutatott be egy szokatlan formájú, titokzatos egyterűt. A gyártó nemhogy közleményt nem írt róla, még normális sajtófotókat sem készített, a Chrysler marketingesei egyszerűen lefényképezték a standra kiállított autót és ezeket a képeket küldték körbe az újságíróknak.

A 700C-ről még sajtótájékoztatót sem tartottak, helyszíni hírek szerint az egész stratégia tudatos. Ezzel a nagy titkolózással teszteli a Chrysler, hogy az újságírók és látogatók minden előítélet és sajtómaszlag nélkül mit szólnak a tanulmányhoz, amennyiben pedig a visszhang pozitív lesz, esetleg továbbfejlesztik az autót.

A 700C egy 2014-ben megjelenő új Voyager előfutára lehet, megjelenése a döntött B oszlopok miatt nehezen befogadható. Retrós elemek is felfedezhetők a formatervben, a hátsó tolóajtókon keresztül megközelíthető utastérben három üléssort alakítottak ki.