Szinte észrevehetetlen frissítés a BMW X6-on

Vágólapra másolva!
A triplaturbós dízelmotor érkezésével párhuzamosan apró frissítésen esett át a BMW X6. Alig észrevehetőek a külső változások.
Vágólapra másolva!

Nemcsak az M csoport-féle, triplaturbós dízelmotor megjelenése számít újdonságnak a BMW X6-nál, a kupés szabadidő-autó alig észrevehető frissítésen is átesett. Hivatalosan a Genfi Autószalonon mutatkozik be a ráncfelvarráson átesett SUV, értékesítése nem sokkal a kiállítás után indul.

Lecserélték az X6-os első lökhárítóját, a ködlámpákat kijjebb költöztették és ezüst keretezést is kaptak. A BMW-vesék rácsai ezentúl nem teljesen függőlegesek, az alsó részbe vittek egy törést, a fényszórók belső elrendezésén is változtattak. Felárért teljesen LED-es fényszórók is rendelhetőek, megújultak a szintén LED-es hátsó lámpák.

Megjelent néhány új metálfényezés, köztük a Marrakesh barna, de a belső színösszeállítások között és az alufelni-kínálatban is találni néhány újdonságot. Továbbra is négy üléssel készül alapáron az X6, a háromszemélyes hátsó pad opcióként rendelhető. Az X6 M50d xDrive megjelenését leszámítva nem számított a motorkínálat.