Megújul a Subaru Legacy és Outback

Vágólapra másolva!
Az áprilisi New York-i Autószalonon mutatkozik be a frissített Subaru Legacy és Outback. Nemcsak az autók külseje újult meg, a 2,5 literes bokszermotor is erősebb lett.
Vágólapra másolva!

A pár nap múlva kezdődő New York-i Autószalonon mutatja be a frissített Legacyt és Outbacket a Subaru. Mindkét modell frissített front részt kapott, a fényszórókat, a hűtőrácsot és a lökhárítót is átdolgozták.

A kabinban jobb minőségűre cserélték a kárpitokat, megjelent egy új fabetét, illetve fejlesztették az audiórendszert, amely bluetooth, iPod és USB csatlakoztatási lehetőséget is kínál. Hátsó szellőzőket és színes kijelzős műszerfalat kapnak a jobban felszerelt modellek.

Frissült a 2,5 literes bokszermotor, teljesítménye 175 lóerő, legnagyobb nyomatéka 236 Nm, ez 3 lóerős, illetve 5 Nm-es pluszt jelent a kifutó modellekhez képest. Hatfokozatú manuális vagy új generációs, Lineartronic fokozatmentes váltóval rendelhető a motor. Változatlan a 260 lóerős, 3,6 literes bokszer. A Legacy és az Outback felfüggesztéseit és kormányzását is újrahangolták, a frissített modellek jobb vezethetőséget és csendesebb futást ígérnek.