Lebukott a Lamborghini SUV

Vágólapra másolva!
A hivatalos premier előtt szivárgott ki néhány fotó a Lamborghini Urusról. A Pekingi Autószalon bemutatkozó tanulmány egy sportautó és egy SUV keveréke.
Vágólapra másolva!


A leendő tulajok vélhetően nem merészkednek majd ilyen nehéz terepre az Urusszal

A Volkswagen-csoporthoz tartozó Lamborghini illetékesei is úgy gondolták, hogy vétek lenne kimaradni a szabadidő-autók egyre nagyobb piacából, ezért a Pekingi Autószalonra összehoztak egy igencsak látványos tanulmányt. Az Aventandorra hasonlító Urus (amely egy kihalt, hatalmas ökörszerű lényről kapta a nevét) technikai részleteiről nem sokat tudni, mindössze annyi szivárgott ki eddig, hogy a szériaváltozat a Volkswagen-csoport PL71 nevű padlólemezére épülhet, ami a következő generációs Porsche Cayenne, VW Touareg és Audi Q7 alapjait is adhatja, de ha minden igaz ezt használja majd a Genfben bemutatott Bentley-SUV is.


Visszapillantó tükrök helyett kamerák figyelnek hátra

Ami a motort illeti, eddig a Galardo 5,2 literes V10-es blokkja merült fel duplakuplungos váltóval, de az is lehet, hogy egy Győrben gyártott V8-as motort fog kapni. Hivatalos adatok és még több kép a hétfői hivatalos leleplezés után várható.


Rettenetesen ízléstelen, márfányszerű dekorációt kapott az utastér