A vártnál is olcsóbb lett a Dacia új egyterűje

Dacia Lodgy
Vágólapra másolva!
Elkészült a Dacia Lodgy hivatalos magyarországi árlistája: a legolcsóbb ötüléses változat 2,79 millió forintba kerül, Renault Credit finanszírozással ebből további 300 ezer forint kedvezmény jár.
Vágólapra másolva!

Nagy siker lehet a Dacia új egyterűje a hazai piacon, az importőr még a vártnál is kedvezőbb áron kezdi a Lodgy forgalmazását. Ahhoz képest, hogy a beharangozott, 9900 eurós alapár legjobb esetben is hárommillió forint körüli hazai indulót indokolt volna, az Access felszereltségű, 82 lóerős 1,6-os motorral szerelt, ötüléses modell 2,79 millió forintba kerül. Ebből (és az összes listaárból) további 300 ezer forint ugrik le Renault Credit finanszírozás választása esetén.

Forrás: Dacia
Forrás: Dacia

Ez a változat természetesen nem a legjobban felszerelt, a két első mellett az oldallégzsákok és az ABS számítanak a legkomolyabb extráknak, zárható kesztyűtartó viszont nincs. A legolcsóbb, ötüléses dízel a 90 lóerős 1,5-össel 3,69 millió forintba kerül, a felszereltség itt már Ambiance szintre ugrik. A hétüléses árlista 3,19 millió forinttól indul az 1,6-os benzinessel, a dízelért 3,84 milliót kell fizetni.

A legmagasabb, Exception felszereltség csak az 1,5-ös dízel 107 lóerős változatával kapható, az ötüléses modell 4,49 millió, a hétüléses 4,64 millió forintba kerül.