Letiltották a sportkocsikról a MU fiatal játékosait

Vágólapra másolva!
Nem választhatnak sportkocsit az új szponzor Chevrolet kínálatából a Manchester United fiatal játékosai. Erről Sir Alex Ferguson vezetőedző döntött.
Vágólapra másolva!

Furcsa, végül a marketing-igazgató távozásához vezető körülmények között ugyan, de a General Motors főszponzori megállapodást kötött a Manchester Uniteddel. A több millió dolláros üzlet részeként a 2014-2015-ös idénytől kezdve a Chevrolet márkanév jelenik meg a játékosok mezén.

Forrás: Chevrolet

A Chevrolet máris jelezte, hogy a klub tagjai tetszés szerint rendelhetnek maguknak autót a márka kínálatából, a játékosok nagy százaléka a Chevrolet-től hivatalosan már elszakadt Corvette-et választotta. Sir Alex Ferguson vezetőedző ekkor avatkozott be az ügybe, kikötve, hogy egyetlen, 23 éven aluli játékos sem rendelhet magának a sportkocsiból. A hoppon maradtak között van Danny Welbeck, Phil Jones, Chris Smalling és Rafael.

"Ahogy az a legtöbb hasonló együttműködés esetében történik, a Chevrolet autót biztosít játékosainknak. A modell függ a csapatnál eltöltött időtől és a vezetési tapasztalattól is" - erősítette meg a Ferguson-féle, a játékosok testi épsége érdekében hozott korlátozás tényét a Manchester szóvivője.