A Hell energiaital gyártója versenypályát épít a Miskolc melletti Szikszón. Várhatóan 2014-ben nyitja meg kapuit a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) és a Nemzetközi Motorsport Szövetség (FIM) előírásainak is megfelelő Hell Ring, amelyet később F1-es futamok rendezésére is alkalmassá tehetnek.

Nem is olyan régen próbálkoztak már Magyarországon egy új nemzetközi szintű versenypálya felépítésével, a sávolyi Balatonringből azonban annak ellenére sem lett semmi, hogy még a MotoGP versenynaptárába is bekerült. A Hell energiaital gyártója most a Miskolc melletti Szikszón tervezi felépíteni az "új Hungaroringet", amely ha minden jól megy, 2014 tavaszán nyitja meg kapuit.

A Nemzetközi Automobil Szövetség előírásainak megfelelő, 2,6 km hosszú, 12-16 méter széles aszfaltos versenypálya mellett felépül a versenyzők kiszolgálásához, a versenyek lebonyolításához, valamint a VIP vendégek elhelyezéséhez szükséges versenyépület, ezen kívül húsz darab, egyenként két versenyautó elhelyezésére lehetőséget biztosító boksz is. A pálya éjszakai világítással is ellátott. A versenypályán a tervek szerint lehetőség lesz exkluzív (Ferrari, Lamborghini) és standard pályaversenyautók bérlésére is, de akár saját autóval vagy motorral is kipróbálhatja bárki. A tervek között szerepel vezetéstechnikai centrum kialakítása.

A pálya úgy épül meg, hogy opcionálisan egy későbbi időpontban lehetséges legyen a meghosszabbítása is, közel négy kilométer hosszúságúra. Így a Hell Ring elviekben akár Forma 1-es, illetve MotoGP versenyek megrendezésére is alkalmassá válik. A beruházáshoz több pályázatot is benyújtott a Hell, az egyiken a Hell Ring Hotel Szikszó megvalósítására félmilliárd forintot nyert.