Jay Kay megnézte a LaFerrarit

Vágólapra másolva!
A Jamiroquai autóőrült énekesének személyesen Luca di Montezemolo mutatta be a csúcsmodellt Maranellóban.
Vágólapra másolva!

Forrás: Ferrari
Jay Kay egy Ferrari F12 Berlinetta mellett pózol

Talán nincs nagyobb autóőrült a zeneiparban Jay Kay-nél, a hatalmas autókollekcióval rendelkező zenész már a Cosmic Girl klipjét is telezsúfolta szupersportkocsikkal, többször döntött rekordot a Top Gear pályáján, és általában él-hal mindenért, amibe benzint kell tölteni.

Nemrég az olaszországi turnéja alatt szakított időt ara, hogy személyesen nézze meg a Ferrari új csúcsmodelljét, a LaFerrarit a cég főhadiszállásán. A 963 lóerős hibrid sportkocsit a Genfi Autószalonon mutatták be, különlegessége, hogy 1978 óta ez az első széria Ferrari, aminek a formáját nem a Pininfarina stúdió tervezte, hanem házon belül rajzolták meg.

"Ez egy hihetetlen autó, már attól, hogy ránézel, kedved támad vezetni" - mondta a frontember Luca di Montezemolónak. "Nehéz elképzelni, hogyan tudtak ennyi stílust, technológiát, teljesítményt és izgalmat egy csomagba összesűríteni" - tette hozzá.

Egyébként máris több mint ezer érdeklődő jelentkezett be Maranellóban vételi szándékkal, sokan fognak hoppon maradni, mivel csak 499-et gyártanak a LaFerrariból. A vásárlás feltétele állítólag öt darab, korábban újként vásárolt Ferrari birtoklása. A LaFerrari ára átszámítva 400 millió forint.