Vágólapra másolva!
A Frankfurti Autószalon körüli felhajtást használta ki az iráni születésű üzletember, Pourmohseni Hadi, hogy nyilvánosan vigyen be egy gyomrost a BMW-nek.
Vágólapra másolva!

Hadi 120 ezer euróért (36 millió forint) vásárolta M6-osát egy olaszországi kereskedésben, de az autóval folyamatosan gondok voltak. Tízszer volt szervizben, de egyszer sem sikerült megjavítani, a hibákért pedig sem a BMW olaszországi részlege, sem a németországi központ nem volt hajlandó felelősséget vállalni.

Hadi egyetlen lehetősége a polgári per, ez azonban 7-10 évig is eltarthat. Hogy addig se unatkozzon, és jelezze, hogy kész bármeddig elmenni, a Frankfurti Autószalon főbejárata előtt egy barátjával verte szét az M6-ost, rajta a "Szándékos BMW-csalás, hiányos törvények" felirattal. Hadi itt nem áll meg: a karosszériát kikalapáltatja, és azt tervezi, hogy egy hasonló akcióban elpusztítja az M6-ost a berlini Bundestag, vagyis a parlament épülete előtt is.

Kínában nem újdonság az ilyesmi, ott már egy Maseratin és egy Lamborghinin is levezették így a feszültséget a dühös tulajdonosok.