Nagy bajba sodort egy családot a bamba mazdás

Mitsubishi Pajero baleset
Vágólapra másolva!
Nem mindennapi felvételt láthatunk egy olyan balesetről, amit súlyos sérülések helyett karcolásokkal megúsztak az utasok.
Vágólapra másolva!
Forrás: Andrej Melko

Odesszában, Ukrajna egyik régiójában egy jó helyi szokás szerint fedélzeti kamerával felszerelt Mitsubishi Pajero terepjáró békésen poroszkált az országúton. Aztán egyszer csak a szembejövő sávban egy Mazda 3-as megcsúszott, valószínűleg elaludt, vagy a telefonjával babrált a sofőrje, és a padkára hajtva későn korrigált.

Pillanatokkal később átsodródott az út túloldalára, és a Pajeróba csapódott. A kamera felvette, ahogy négyszer is átpördül a terepjáró, de elképesztő szerencsével mindhárom utas épségben kiszállt a roncsból. Tegyük hozzá, mindegyikük használta a biztonsági övet, ami ezúttal is életmentő volt.

Forrás: Andrej Melko

Döbbenetes látvány, ahogy a kislány játékmackóját szorongatva üldögél a rommá törött Mitsubishi mellett, a japán terepjáró ezúttal valóban megvédte utasait. Tegyük hozzá, éppen az ilyen régimódi, magas súlypontú konstrukciókat kritizálják legtöbben borulékonyságuk miatt, bár egy ilyen oldalirányú ütközés után egy VW Tiguan vagy más modern SUV is valószínűleg bukfencezett volna.