Ez a hétvége az Opel-tulajok ünnepe lesz

Opel Blitz Weekend
Vágólapra másolva!
Tavaly annyira bevált a verőcei völgy, hogy idén újra a Duna-parti község lesz a Hungarian Blitz Weekend helyszíne. Astrától Omegáig rengeteg új és öreg Opelt várnak, villámlátogatás helyett komoly, két éjszakás programra.
Vágólapra másolva!

Nem csak a német gyár korábbi teherautójára, de a körbezárt villámos emblémára is utal a péntek estétől vasárnap délelőttig tartó buli Blitz-elnevezése. A Magyar Opel Tulajdonosok Egyesülete szervezi, ez a csapat már sok tapasztalattal rendelkezik a rendezvények lebonyolításában. Akárcsak tavaly, most is Verőcén, a Csattogó völgyben lesz a helyszín.

Forrás: Opelforum.hu

Sokféle program közül választhatnak az odalátogatók, lesz több ügyességi verseny, fotózás, autó-szépségverseny, burnout show, de nem feledkeznek meg a gyerekprogramokról sem. Természetesen több Opel márkaklub képviselteti magát, úgyhogy láthatunk például jó néhány Mantát, de a GSI-őrültek vagy veteránrajongók is megtalálják a maguk kedvencét.

Forrás: Opelforum.hu

További információkat a rendezvény honlapján oldalon találhatunk, és ott lehetőség van szállásfoglalásra is. A rendezvény főtámogatója az Opel Magyarország, az importőr a legújabb típusokat is elhozza megmutatni.