Autót zúzott a felbőszült elefánt

elefánt skoda
Vágólapra másolva!
Ha egy elefántot felidegesítenek, akkor jobb minél távolabb lenni tőle, mert neki még egy autó is csak játékszer, amit könnyen odébb rak, ha úgy tartja kedve.
Vágólapra másolva!

Ijesztő videót rögzítettek a dániai Karrebaeksminde nevű városban. A helyi vándorcirkusz elvitte az elefántokat egy kis fürdésre a tengerbe, ami egyébként megszokott látványosság arrafelé. Akkor kezdődtek a problémák, mikor a hatalmas állatok elindultak vissza a cirkuszba. Rengeteg ember és autó gyűlt össze az utcákon, ami sajnos felidegesítette a három elefántot.

Jól látszik, hogy az emberek csak néhány centire állnak tőlük, néhányan babakocsival igyekeznek kitérni az útjukból. Az idomárok igyekeztek csillapítani a helyzetet, de miután megütötték az egyik állatot, az felbőszült, és üldözni kezdte a gondozókat, aztán nekiesett egy épp ott parkoló Skoda Fabia kombinak. Könnyedén felkapta az autót a levegőbe, rácsapott az elejére, és méterekkel odébb lökdöste. Ehhez képest az itthoni, Balatonba ürítős elefántos esemény kifejezetten békés volt.