Mr. Bean újabb különleges autót vett

Vágólapra másolva!
Miután számtalanszor összetörte, majd eladta méregdrága sportautóit, ezúttal egy jóval szolidabb és környezetbarátabb járművet választott magának.
Vágólapra másolva!

Rowan Atkinson, alias Mr. Bean közismerten imádja az autókat. Azon belül is rajong a drága és különleges négykerekűekért, de ez a rajongás már többször sodorta bajba. Legutóbb épp egy McLaren F1-et adott el, mégpedig igen jó áron, miután előzőleg többször is összetörte, de általában mindegyik autójának kijutott egy ütközés. Lehet, hogy ez is motiválta abban, hogy a dolgos hétköznapokban már egy vadonatúj BMW i3-mal jár.

Forrás: Autoevolution

Nagy váltás lehet a a 643 lóerős száguldás után a 170 lóerős hangtalan suhanás, ráadásul az i3 legfeljebb 150 km/h-s sebességet tud elérni. Viszont eközben nem fogyaszt egy csepp benzint sem, és akár 160 kilométert is megtehet akkutöltés nélkül.

Ha Rowan Atkinson előrelátó volt, akkor a hatótávnövelőt is megrendelte, ami egy 646 köbcentis, kéthengeres robogómotort jelent az akksik töltésére. Így már akár 290 kilométert is meg lehet tenni töltés nélkül. Mindennél fontosabb motiváció viszont, hogy Londonban felmentést kap a dugódíj alól, aki villanyautóval jár.