Rommá törte, majd sorsára hagyta a Ford GT-t

Vágólapra másolva!
Balesetben érintettnek lenni sosem kellemes, ám a legrosszabb, ha valaki egyszemélyben okozó és károsult, nagy közönség előtt történik az eset, ráadásul még a rendőr is kínos kérdéseket tenne fel.
Vágólapra másolva!

Azt hinné az ember, hogy ha valaki vesz egy olyan drága és ritka autót, mint az 550 lóerős Ford GT, akkor azért igyekszik vigyázni rá. Sajnos ennek a példánynak nem jutott ilyen gondos gazda, pedig újonnan átvszámítva legalább 40 millió forintba került, és a használt GT-k ára is az egekben jár.

Forrás: Carbuzz

A Fülöp-szigeteken történt esetben a tulaj úgy gondolta, mindenkinek tudnia kell róla, milyen menő járgányt vezet, ezért gyorsulgatott vele. Az egyik ilyennél megpördült és csúnyán összetörte az autót, miután nekicsapódott egy autószerelő műhelynek.

Forrás: Carbuzz

Gyorsan rájöhetett, mennyire kínos szituációt hozott össze, így a baleset után gyorsan átszállt egy Hyundai-ba és sietve távozott a helyszínről, mielőtt a rendőrök kiérhettek volna. A szemtanúk azt mondták, úgy hagyta ott az autót, mint ha csak egy vacak bicikli lett volna.

Forrás: Carbuzz

A fotók alapján rendesen összetörték, de van esély a teljes helyreállításra. Egy biztos: az autószerviz helyben van. Nem kizárt persze, hogy a sofőrnek alapos oka volt a távozásra, a rendőrök alkoholt vagy kábítószert találtak volna a vérében. Ilyenkor szokták sokan másra fogni, hogy vezetett, de ez esetben megnehezítenék az ügyet a tanúk.