Ezeket a motorosokat hívják szervdonornak

animGIF
Crazy Biker in Brazil
Vágólapra másolva!
Minél nagyobb a dugó, annál több időt lehet spórolni motorkerékpárral az autókhoz képest, ez régi alapszabály. Miként az is, hogy a mozgásban lévő sorok között sehogy, vagy ha mégis, akkor óvatosan, kis sebességkülönbséggel szabad előremenni, hiszen bármikor behúzódhat vagy sávot válthat valaki. Na, ezt szegte meg egy őrült kamikaze. 
Vágólapra másolva!

A sisakkamerás motoros bizonyára nem félti a bőrét, legalábbis más magyarázata nem nagyon van, hogy miért kell ilyen tempóval hajtani a több helyen állóra bedugult vagy lépésben haladó sztrádán. Brazíliában egy helyi gyártású és ottani piacra készült Honda CB300R motoron ülve teszi kockára az életét a sofőr. Több helyen csak centikre suhan el a kétoldalt álló autóktól, de még ijesztőbb, ahogy az arrafelé megszokott, dupla pótkocsis kamionok közt húzza a gázt.

Egyetlen rossz kormánymozdulat, egy megkezdett sávváltás vagy egy kinyíló ajtó, és másodpercek alatt tragédiával végződhet a tolakodás. Ezúttal azonban szerencséje van, az 5 percnél hosszabb ámokfutást mind a motoros, mind a többi jármű utasa megússza. Büszkén mutogathatja barátainak az internetre feltöltött felvételt, de addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik.