Még ránézni is fáj erre a Rolls-Royce-ra

Rolls-Royce Wraith Office-K tuning
Vágólapra másolva!
Egy Rolls-Royce elsősorban az eleganciát testesíti meg, legyen az limuzin, kupé vagy épp kabrió. A tuningolás műfaja önmagában is távol áll mindegyiktől, de vannak cégek, ahol végképp nem hallottak az úriemberek etikettjének első szabályáról: kerüljük a felesleges hivalkodást.
Vágólapra másolva!

Nem épp az olcsóságukról híresek a Rolls-Royce modelljei, a Wraith kupé pedig főleg nem az, hiszen kb. 110 millió forint az alapára. Természtesen ennyi pénzért kapunk is valamit, a méretes motorháztető alatt például egy 6,6 literes V12-es dolgozik, melyet két turbó is segít, így 632 lóerőt és 800 Nm-t továbbít a nyolcfokozatú automataváltóhoz.

Forrás: Office-K

Bár a bő 5,2 méteres autó önsúlya 2,44 tonna, még így is 4,6 másodperc alatt felugrik 100-ra, a végsebességet elektronika fogja vissza 250-nél. A híres csillagboltos eget mintázó LED tetőkárpit is kérhető hozzá, de mindezek eltörpülnek az Office-K tuningcég által elkövetett borzalmak mellett.

Forrás: Office-K

A hófehér autón minden krómdíszítést arannyal vontak be, beleértve a kilincseket, a hátsó lámpák és az oldalablakok keretét. Jutott bőven a nemesfémből máshova is, a méretes hűtőrács, az első lökhárító alsó éle, a kűszöbök sem maradtak ki, hátul pedig a kipufogóvégeknél és a köztük lévő diffúzornál érezték úgy, hogy kell a dekoráció.

Az egészet megfejelték bődületes méretű, 24 colos, fehér-arany festésű felnikkel, amik olyan nagyok, hogy negatív kerékdőlést kellett beállítani, ez pedig főleg idegen egy ilyen autótól.

Forrás: Office-K

A beltérről nincsenek fotók, de remélhetőleg oda nem engedték be a külsőt megalkotó csapatot. Árat nem közöltek, viszont sokkal érdekesebb lenne látni azt a célközönséget, akik ilyen formában tudják elképzelni az angol luxuskupét.