Ezt az Fiatot Darth Vader is szívesen vezetné

Fiat 500e Star Wars tuning
Vágólapra másolva!
A keményvonalas rajongók biztosan számolják már a hátralévő napokat, amikor debütál a legendás Star Wars legújabb része a mozikban. Egy egész iparág épül a különböző relikviákra, és ebbe most az egyik tungincég is beszállt.
Vágólapra másolva!

Nem hagyományos módon nyúlt hozzá a Garage Italia Customs az olasz divatautóhoz, hiszen a cél az volt, hogy minél inkább Star Wars hangulatot keltsen. Egész pontosan a filmben szereplő rohamosztagosok kinézete volt az alap.

Forrás: Massimiliano Serra

A fehér-fekete színek kívül-belül dominálnak, de agresszív spoilerek és szárnyak helyett csak a küszöbök és a lökhárítók változtak. Teljesen egyediek a fényes fekete könnyűfém felnik, és a rajtuk lévő hófehér oldalfalú Pirelli abroncsokat sem vehetjük meg a sarki gumisnál. Belül a műszefalat bőrrel vonták be, a kormányra rohamsisak embléma, az utas előtti felületre pedig jókora Star Wars felirat került.

Forrás: Massimiliano Serra

Slusszpoén, hogy mindezt az 500e-ből, tehát az elektromos változatból készítették el, amelyet egy 111 lóerős villanymotor mozgat. Ugyanakkor a koncepció használati értékét jelentősen csökkenti, hogy a szélvédő és az oldalsó ablakok egy részén is fehér matrica akadályozza a kilátást, így pedig kizárt, hogy bármikor is forgalomba kerülhetne.