Ennél ügyetlenebb motorost még nem látott

motor akna
Vágólapra másolva!
Annak, aki el tud vezetni egy biciklit, valószínűleg a robogó sem adja fel a leckét, gondolhatnánk. De itt az élő ellenpélda, aki billiárdgolyóként koccan neki mindennek a forgalomban.
Vágólapra másolva!

Megrendezett paródiába illő, ami a térfigyelő kamera felvételen lejátszódik, pedig csak pár másodperc valóság. Egy tipikus ázsiai városi kereszteződést látunk, nagy forgalom, autók, motorok és teherautók vegyesen, sávok sehol, mindenki megy, amerre lát. Azaz csak menne, mert egy robogós egészen furcsa módon próbál átjutni a forgatagon - és az események láncolatában egyszerűen pánikba esik.

Már az első másodpercben nekikoccan egy furgonnak, aztán következik egy autós, de ekkor már csak egyedül ül a motoron, miközben az első ütközésnél még utasa is volt, aki jobbnak látta leszállni. A furgon után egy autósnak is nekihajt ugyanígy, innen szabadulva pedig egy motorossal is találkozik.

Ekkor már majdnem át is jut a kereszteződésen, de közben lendületesen lefejeli egy teherautó elejét. A többiek ekkor már segítenek neki, csakhogy az utolsó gázfröccsel áthajt az útépítés miatt elkerített területre és belezuhan az ott lévő betoncsőbe. Valószínűleg jobb lett volna társára hagyni a vezetést.