Félelmetes borulást úszott meg a kamionos

boruló kamion
Vágólapra másolva!
Autópályán különösen rossz balesetet szenvedni, mert a nagyobb sebesség minden rossz mozdulatot megbosszul. Ha pedig az ember nem egy személyautó, hanem egy többtonnás teherautó alatt veszti el az irányítást, az egyenesen rémálom lehet.
Vágólapra másolva!

Elképesztő felvételt rögzített egy amerikai kamionos, Patrick Novak fedélzeti kamerája. A teherautósofőr békésen, szabályosan haladt az I-95 autópályán Delaware megyében. Épp egy becsatlakozás mellett haladt el, néhány autó érkezett a másik útról, aztán egy pillanattal később egy hangos zörej hallatszott. Ezután a teherautó hátulja kitört, amit a sofőr próbált megfogni, de a teljesen megrakott jármű magas súlypontjával nem tudott mit kezdeni.

Hatalmas csattanással a jobb oldalára borult a kamion, majd hosszú csúszás után állt meg. A fedélzeti kamera leesett a műszerfalról, a szélvédő sem maradt a helyén, a fülkében lévő holmik szanaszét repültek. Szerencsére a sofőr a saját lábán kimászott a roncsból, és mint később kiderült, néhány karcolással megúszta az egészet. Egyelőre még nem tudni, mi okozhatta a balesetet, valószínűleg defekt vagy a futóműhiba lehet a háttérben.