Önkéntes igazságosztót játszott az autópályán

sztráda baleset
Vágólapra másolva!
Egy autó nem csak utazásra alkalmas, hanem akár életveszélyes eszköz lehet egy labilis sofőr kezében, ha az igazságot akar osztani az autópályán.
Vágólapra másolva!

A legtöbb fedélzeti kamerás felvétel a Oroszországból érkezik, pedig van még néhány hely a világon, ahol igen érdekes jelenetek játszódnak le az utakon. Az egyik ilyen a Közel-Kelet, bár errefelé elsősorban a kétkeréken egyensúlyozás és a bármilyen járművel való driftelgetés a jellemző. Ezúttal viszont egy elég durva megmozdulást rögzített a felvevő.

Két Toyota halad egymás mellett a háromsávos úton. Nagyon közel mennek egymáshoz, ez már jelzi, hogy valami nem stimmel közöttük. Ám pár másodperc múlva a belső sávban haladó olyat tesz, amit leginkább az amerikai rendőrség üldözéses jeleneteiből ismerhetünk: egy szándékos kormánymozdulattal a másik autó hátsó-oldalsó részének hajt, amitől az rögtön keresztbe fordul, majd a középső beton elválasztónak csapódik, és többször átfordul a hossztengelye körül. A bűnös egyszerűen továbbhajt, de a mögötte érkező is simán sávot vált, így az egészet rögzítő kamerás autó az első, aki megáll segítséget nyújtani.